Ugg Australia Scufette I Sandaler Sku 17/637

Vänligen välj:  • Modell: Sku 17/637
Lägg till i varukorg: decreaseincrease    

Grundinformation
Varumärke:Ugg Australia
Avdelning:Dam
Kategori:Sandaler & Tofflor
Färg:Beige
Passform:Normal
Ugg Australia Scufette I
Ugg Australia Vet Hur Man Gör För Att Skapa Sköna Skor Och Tofflor. Med Scufette Har De Lyckats Skapa En Stilren Och Skön Toffla, Perfekt Att Använda Inomhus. Upplever Du Att Golvet Är Kallt Och Otrevligt Under Vintern Så Kommer Du Att Älska Dessa Tofflor.
Fårskinn Och Fårull Av Hög Kvalitet
Dessa Tofflor Är Till Stor Del Gjorda Av Fårskinn Och Fårull. Den Yttre Delen Gjord Av Mockaläder Från Fårskinn. Det Ger Tofflorna Ett Fint, Matt Utseende. Insidan Är Av Tillverkad Av Grade A Ull, Ett Väldigt Mjukt Material Som Värmer Fötterna Effektivt Och Som Känns Bekvämt.
Underbara Att Använda Hela Året

Du Kan Använda Dessa Fina Tofflor Även När Sommarens Värme Börjar Närma Sig. Även Om Tofflorna Passar Bäst Till Vintern Så Kan Ullens Fukttransporterande Egenskaper Hålla Fötterna Svala Även När Det Är Varmt. Dessutom Så Är Tofflorna Alltid Bekväma, Oavsett Om Det Är Sommar Eller Vinter.
Skötselråd För Fårskinnstofflor
Tofflorna Är Gjorda Av Mockaläder. Du Kan Använda En Mockaborste För Att Få Bort Smuts Från Ytan. Får Du Fläckar Så Finns Det Speciella Tvålar Och Schampon Som Går Bra Att Använda. Du Kan Alltid Börja Med Att Använda Lite Tvål Och En Fuktig Trasa För Att Skrubba Bort Fläckarna.


Copyright © 2018 sneakers dam,boots herr,sneakers herr,adidas barn ,vinterstövlar barn,sportskor dam www.erocenter.se All Rights Reserved.