Sköna Marie Shell Brown Sandaler Sku 66/513

Vänligen välj:  • Modell: Sku 66/513
Lägg till i varukorg: decreaseincrease    

Grundinformation
Varumärke:Sköna Marie
Avdelning:Dam
Kategori:Sandaler & Tofflor
Färg:Brun
Passform:Normal
Yttermaterial:Läder
Sula:Gummi
Sköna Marie Shell Brown

Det Är Inte Svårt Att Lista Ut Att Ett Par Tofflor Från Sköna Marie Är Sköna. Sköna Marie Shell Brown Är En Omtyckt Toffel Från Det Svenska Varumärket. Tofflorna Har En Vacker Yta I Äkta Skinn. Färgen Är Mörkbrun Vilket Ger Tofflorna Ett Propert Och Dressat Uttryck.

Bra Hållning Är Viktigt

Att Välja Rätt Skor Är Svårare Än Man Kan Tro. Det Gäller Att Du Hittar Ett Par Skor Eller Tofflor Som Både Ger Fötter Och Ben Ett Bra Stöd. Med Ett Par Sköna Marie Shell Brown Kommer Du Garanterat Att Gå Bekvämt Hela Dagen. Tofflorna Har En Ergonomisk Uppbyggnad Som Följer Foten. Yttermaterialet Är Äkta Läder Och Kommer Med Tre Smarta Remmar.

På Jobbet Och Hemmavid

Det Är Många Människor Som Bär Sköna Marie På Jobbet, Anledningen Är Enkel – Tofflorna Är Supersköna Och Snygga. Unna Dig Ett Par Så Kan Du Gå Bekvämt Hela Dagen, Oavsett Om Du Är Hemma, På Stan Eller På Jobbet.

Skötselråd

Sköna Marie Shell Brown Tar Gärna Emot Skovård I Form Av Impregnering Av Lädret. Detta Är Ett Smart Sätt Att Ge Tofflorna Ett Extra Skydd. Undvik Helst Att Bära Tofflorna När Det Regnar Eller När Marken Är Blöt Och Lerig.


Copyright © 2018 sneakers dam,boots herr,sneakers herr,adidas barn ,vinterstövlar barn,sportskor dam www.erocenter.se All Rights Reserved.