Graninge 5611511 Black/Grantex Sneakers Sku 69/2521

Vänligen välj:  • Modell: Sku 69/2521
Lägg till i varukorg: decreaseincrease    

Grundinformation
Varumärke:Graninge
Avdelning:Herr
Kategori:Sneakers & Sportskor
Färg:Svart
Passform:Large
Yttermaterial:Läder
Sula:Gummi

H2>Graninge 5611511 Black/Grantex

Graninge Är Ett Svenskt Varumärke Som Specialiserat Sig På Friluftsskor Och Vandringsprodukter. Det Är Företaget Ejendals Som Ligger Bakom Graninge. Just Dessa Skor Är Ett Par Robusta Vandringsskor Med Många Skyddande Egenskaper.

Hårt Läder Och Bra Stöd

Dessa Lågskor Är Tillverkade Av Ett Högkvalitativt Läder. De Har En Skön Sula, Som Gör Att Du Kan Använda Skorna Länge Och Väl. De Är Dessutom Varma Och Sköna Att Använda När Det Är Kyligt Ute. Om Du Behöver Skor Som Klarar Av Tuffa Omständigheter Och Utmaningar Är Det De Här Du Ska Satsa På.

Svart, Snyggt Och Funktionellt

Även Om Skorna I Första Hand Är Funktionella Och Byggda För Att Ha Hög Hållbarhet Och Komfort, Så Har De Ett Fint Utseende Också. Om Du Gillar Att Vandra I Skogen Eller Behöver Ett Par Nya Och Bekväma Arbetsskor Kommer Du Att Älska Dessa. Modellen Passar Till Både Kvinnor Och Män.

Håll Skorna Fina Länge

Även Om Skorna Är Gjorda För Att Kunna Klara Av Hård Användning Bör De Ändå Vårdas Regelbundet. Vårt Tips Är Att Du Impregnerar Skorna Direkt, Antingen Med Minkolja Eller Med En Annan Produkt. När De Ska Rengöras Kan Du Använd En Trasa Och Lite Ljummet Vatten För Att Få Bort Det Mesta Från Ytan.


Copyright © 2018 sneakers dam,boots herr,sneakers herr,adidas barn ,vinterstövlar barn,sportskor dam www.erocenter.se All Rights Reserved.