Converse Small Star Hi Canvas Navy Sportskor Sku 56/1602

Vänligen välj:  • Modell: Sku 56/1602
Lägg till i varukorg: decreaseincrease    

Grundinformation
Varumärke:Converse
Avdelning:Barn
Kategori:Sneakers & Sportskor
Färg:Blå
Passform:Normal
Yttermaterial:Tyg
Sula:Gummi
Storleksguide
Converse Small Star Hi Canvas Navy

Få Skomodeller Har Blivit Lika Omtyckta Och Ikoniska Som Converse Chuck Taylor. Skorna Har Burits Av Både Barn Och Vuxna Sedan Början Av 1900-Talet. Converse Small Star Hi Canvas Navy Är En Marinblå Version Av Skorna, Fast Den Här Gången För De Minsta Barnen.

Stadigt Grepp

Converse Small Star Hi Canvas Navy Är Ett Bra Val Av Skor För Våren Och Sommaren. Skorna Är Tillverkade Av En Marinblå Canvas, Som Både Är Smuts- Och Vattenavstötande. Skorna Har En Väldigt Tålig Gummisula, Samma Sort Som Alltid Använts Av Företaget.

Den Mest Användbara Skon

Converse Small Star Hi Canvas Navy Är En Sko Som Barnen Kan Använda Till Alla Olika Tillfällen, Oavsett Om Det Är Kalas, Skolavslutning Eller En Vanlig Dag På Sommarlovet. Skornas Snygga Marinblå Färg Är Snygg Ihop Med De Flesta Andra Färger.

Canvas – Hur Vårdar Man Det?

Canvas Är Ett Mycket Kraftigt Material, Som Ofta Används Till Skor. Materialet Är En Slags Textil Som Blivit Behandlad. Du Kan Rengöra Canvas Om Det Blivit Smutsigt. Använd Dig Av Vanlig Tvållösning Och Vatten Och Skrubba Försiktigt Bort Fläckar.


Copyright © 2018 sneakers dam,boots herr,sneakers herr,adidas barn ,vinterstövlar barn,sportskor dam www.erocenter.se All Rights Reserved.