Bagheera Magic Black/Lime Sportskor Sku 46/1938

Vänligen välj:  • Modell: Sku 46/1938
Lägg till i varukorg: decreaseincrease    

Grundinformation
Varumärke:Bagheera
Avdelning:Barn
Funktion:Inomhussport
Kategori:Sneakers & Sportskor
Passform:Normal
Yttermaterial:Syntet
Sula:Gummi
Storleksguide
Bagheera Magic Black/Lime

Behöver Du Ett Par Snygga, Prisvärda Och Framförallt Användbara Sportskor För Inomhusbruk Så Är Det Bagheera Magic Du Vill Ha. Skorna Är Tillverkade För Att Kunna Knytas Blixtsnabbt Och Ge Dig Ett Bra Grepp På Golvet. För Snabba Vändningar Och Snygg Design Är Det Bagheera Du Vill Ha.

Skor För Många Aktiviteter

Att Sporta Inomhus Kräver Speciella Skor. Inte Bara För Att Du Oftast Hittar Ett Speciellt, Lite Känsligare Golv Inomhus Som Vanliga Sulor Kan Skada Och Missfärga. De Handlar Även Om Att Få Så Bra Grepp På Golvet Som Möjligt. På Så Sätt Kan Du Både Springa, Och Svänga, Snabbare Än Alla Andra.

Tuff Och Smart Design

Bagheera Skiljer Sig Från Mängden Med Sina Många Små Och Smarta Detaljer. Skorna Har Ett Snabb-System För Snörningen. Hälen Är Förstärkt Och Ger Dig Ett Bättre Stöd. Sidorna På Skon Är Förstärkt Med Gummi, Vilket Även Kan Ge Bättre Grepp För Futsal-Spelare.

Skötselråd För Sportskor

Precis Som Alla Typer Av Skor Så Behöver Även Dessa Lite Vård Och Rengöring. Du Kan Alltid Rengöra Skorna Med Hjälp Av Ljummet Vatten, En Trasa Och Eventuellt Lite Tvål. Undvik Att Tvätta Av Sulorna Eftersom Det Kan Göra Skorna Halare På Vissa Underlag.


Copyright © 2018 sneakers dam,boots herr,sneakers herr,adidas barn ,vinterstövlar barn,sportskor dam www.erocenter.se All Rights Reserved.